foto

Pavel Romaňák

  • nar. 27.6.1983 (34 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vyrůstal v malém městečku Hodkovicích nad Mohelkou nedaleko Liberce. Již od 1. třídy navštěvoval různé dramatické kroužky a v 8 letech se poprvé objevil před kamerou jako komparzista. V 18 letech začal hrát v divadelním souboru Divadlo Spojáček, od této doby se věnoval divadlu a různým komparzům. O několik let později dostal možnost zahrát si v epizodní roli. Od této doby účinkuje v různých epizodních rolí. Jeho koníčky jsou sport, vaření a především rodina. Je ženatý a má dceru Nikolku a syna Dominika.

Pavel Romaňák

Herecká filmografie

Filmy

2014 MY 2

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2015 Přístav (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace