foto

Olga Rodal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 No matarás
Uno para todos
2016 Nová kůže
2015 Summer Camp
Sweet Home
Sólo química
2013 Los últimos días
2012 REC 3: Počátek
2010 Cuatro estaciones (TV film)
2009 Ingrid

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
El factor de la culpabilidad (E16)
El reencuentro (E15)
Julieta (E14)
další epizody (16)
2015 Cites (TV seriál)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (15)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky