Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

Rec 3 ...kauzalny nexus logickych suvislosti deja sa utapa v naivite scenara a bludnych dialogoch ale pre horror XXI. storocia to podla mna nie je vobec nic nezvycajne, takze ziadne velke ocakavanie som od tohto projektu ani nemal . Je vsak zrejme , ze reziser Paco Plaza bez pomoci Jaume Balaguera nedokaze narabat s mysteriou predoslych casti a pripadne ju aj umocnit /autokraticky vedena umelecka syntax do konecnej podoby nepriniesla v jeho pripade vytuzene ovocie co sa odrazilo okrem ineho aj na imdb ratingu/ Masky , komparz , spravanie sa postav , vsetko podpriemerne odflaknute a voci kamere by som snad ani nejake extra velke vyhrady nemal. Zaverecnych 5 minut filmu je z mojho pohladu vskutku porovnatelnych s predoslymi castami ...neoplyvnilo ma to vsak ani do tej miery aby som mal z tohto filmoveho pocinu priemerne alebo vyrovnane uspokojive pocity ... davam poctive ** ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rec 3 neukáže nic nového a také nijak neoslní. První dojem byl samozřejmě horší, ten druhý je o něco lepší. Musím uznat, že pár scén je snesitelných, ale oproti předchozím dílům jde o hrstku, která tuto tupou podívanou nemůže zachránit. REC 3 je klišé záležitost a obrovský masakr, který nemá s REC sérií kromě názvu společného nic. Diváka nejvíce zklame odstoupení z Found Footage stylu. Proto by měl jít do filmu s tím, že nejde o Rec 3, ale o typickou zombie podívanou. Pokud bych to bral tak, dal bych 3*, ale jelikož jsem čekal úplně něco jiného a jsem zklamaný a Plaza "zničil" sérii Rec, musím jít s hodnocením dolů.. 4/10 = 40% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Stejně zbytečný film jako dvojka; celkově nechápu, proč se musí každý jen trochu lepší horor rozmělnit milionem sequelů. Btw. překvapilo mě, že to na rozdíl od jedničky a dvojky obsahuje i občasný humor, není to tedy čistokrevný horor; moc vtipné to ale není, a strašidelné už vůbec ne, takže na mě ten film nefungoval a splývá mi se záplavou jiných zombie filmů (mj. i kvůli nevýraznému obsazení). Jo a název filmu je zavádějící, protože se žádné vysvětlení původu viru - které jsem tam bláhově očekával - nekoná. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Paco Plaza to nepokazil! Během prvních patnácti minut jsem tak nějak očekával takovej ten "recovskej" standard, když se ale dění prolnulo do normálního filmu a začal tam běhat Spongebob, neschopnej rytíř a jeho drahá polovička s motorovkou, veškerá atmosféra a brutální stránka jakoby společně s původním pojetím ustoupila. Už to neni ten dechberoucí nářez, už vám nebude naskakovat husí kůže a už nebudete mít nutkání řvát společně s postavami. Stala se z toho naprosto rutinní a věru neoriginální záležitost, která doplácí na neschopnost režiséra budovat jakoukoli atmosféru či emoce. Vlastně mi po celou dobu sledování bylo úplně jedno, jak rytíř s nevěstou skončí, nutno ale dodat, že právě konec nakonec zachránil film od odpadu. Doufám, že Jaume Balagueró taky nevytvoří něco takovýho (na filmu je vidět, že předchozí dva fláky má na svědomí z 90% právě on), přeci by nechtěl tak skvělou sérii takhle zazdít. Paco Plaza to posral! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Licenčáku, pomoz mi!!!" Mrsk, křus, švich, čvacht, čvacht, rup, mlask. Příjemné překvapení oproti mizerné dvojce. Film je sice značně nevyvážený (doporučuji přeskočit první půlhodinu - všechno způsobilo psí kousnutí zdánlivě mrtvého čokla na veterině), ale jakmile je rozstřískána ručka (opakuji se, ale každý není Chytilová a móda Parkinsonů začíná být ubíjející), film nabere správné grády. Chvílemi se smějete, na příklad komicky působí hl.hrdina v brnění sv.Jiří ala Návštěvníci, chvílemi si užíváte pěkného gore - s motorovou pilou se prostě pracuje jedna radost! A ten konec! Dvě hvězdy! Tomu říkám lovestory, to je romantika! A ne ty sentimentální trapárny, co nás jimi krmí Prima a spol. Šmik ručička, letí hlavička, podpatkem do očička! Nejlepší hláška: ,,Kurva, děda a jeho zasraný naslouchátko!" Potěšení navíc - song Eloise (původně Barry Ryan 1968, ale verze od Damned taky nemá chybu). ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Původ vypuknutí démonické epidemie je vysvětlen v grafickém románu „REC: Historias Ineditas“, který v Evropě vyšel současně s tímto filmem. (LUKICKK)
  • První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Další pokračování si ale rozdělili tak, že Plaza natočil třetí díl a Balagueró čtvrtý. (karlik4801)

Reklama

Reklama