foto

Wakana Sakai

  • nar. 9.9.1980 (39 let)
    Nogi, prefektura Točigi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 108 Kaiba Goró no fukušú to bóken
Gozen reidži, kisu ni kite jo
Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2016 Kuroi Jukai (TV film)
2014 Gekidžóban Endless Affair: Owari naki džódži
2013 Ashita e no Tooka Kan
Bairokêshon
Greatful Dead
2012 Aa... kakugi
Itai: Asu e no tóka kan
Miči: Hakudži no hito
2009 Tenši no koi
2008 Fukidemono to Imoto (TV film)
Tsumatachi Kara no Mikudarihan (TV film)
2007 Kuroi taijó '07 special (TV film)
Maiko haan!
2006 Kisarazu Cat's Eye: World Series
Píseň duhy
2004 Koi no mon
Tokio daigaku monogatari
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2002 Mou mon tai 2
2001 Kewaiši

TV seriály

2020 Sósa kaiga wa living de: Okawari! (TV seriál)
Zecumeši road (TV seriál)
2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Rikon na futari (TV seriál)
Sasurai onsen Endó Ken'iči (TV seriál)
Dainanaju: Adžiro onsen – Gokudžó rjóri taikecu (E07)
Zekkjó (TV seriál)
Šijakušo (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
Tómei na jurikago (TV seriál)
2017 Bakumacu gurume bušimeši (TV seriál)
Kinban Gurume Bushimeshi! (TV seriál)
Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2016 Hi no Ko (TV seriál)
Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
2015 Ateliér (TV seriál)
Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Dr. Rintaró (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Endless Affairs (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Onna rúru (TV seriál)
Saitó-san 2 (TV seriál)
Shûden Gohan (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Singuru Mazazu (TV seriál)
2011 Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Umareru (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
Ohitori sama (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
First Kiss (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 Kuroi no taijó (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
Waraeru koi wa šitakunai (TV seriál)
2005 87% (TV seriál)
Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
Medaka (TV seriál)
Motto koi seyo otome (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 14 Getsu Tsuma ga Kodomo ni Kaette Iku (TV seriál)
Kimi wa petto (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Boku ga Chikyu wo Suku (TV seriál)
Home & Away (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Koi Seyo Otome (TV seriál)
Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky