foto

Larry S. Wells

  • nar. 1946
  • zem. 1995

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Bingo
Showdown at Williams Creek
1990 Kissing Place (TV film)
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Tři muži a nemluvně
1986 Lidská práva (TV film)
1983 The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1981 Porky
1979 The Shape of Things to Come

TV seriály

1995 Akta X (TV seriál)
Kancelářská spona (S03E02)
Požehnaná cesta (S03E01)
1994 Akta X (TV seriál)
Zelení mužíčkové (S02E01)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
Roland (S01E23)
další epizody (13)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
Eva (S01E11)
Padlý anděl (S01E10)
další epizody (11)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace