foto

Rolf Degerlund

  • nar. 8.12.1952 (67 let)
    Råneå, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Efter jakten
2012 Vaktmästaren
2010 Bröderna Karlsson
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
2008 Vlk
2004 Hotet
Macbeth
2003 Emma a Daniel
2002 Ten z vedlejšího hrobu
1999 Lusten till ett liv
1997 Kalle Blomkvist och Rasmus
1996 Lovci
Stålbadet (TV film)
1993 Kärlekens himmelska helvete
1992 Den femtonde hövdingen
Kejsarn av Portugallien (TV film)
1985 Jonny Roova

TV seriály

2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
2013 Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
2002 Svenska slut (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Dokumentární

1996 Jägarna: En film om filmen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky