foto

Luggi Waldleitner

  • nar. 1.12.1913
    Kirchseeon, Německá říše
  • zem. 16.1.1998 (84 let)
    Innsbruck, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Holgi
1998 Angel Express
Sieben Monde
1996 Diebinnen
Honigmond
Za hranicí ticha
1990 Sukkubus - den Teufel im Leib
1988 Ballhaus Barmbek
Starke Zeiten
1986 Blue Moon
Geld oder Leber!
1985 Coconuts
Dva nosáči a video
Seitenstechen
1984 Bei Anruf Liebe
Ediths Tagebuch
Kassensturz
Maminko, jen žádnou paniku
1983 Die Schaukel
Dies rigorose Leben
Jak by se vám to líbilo ?
Marianne und Sophie
1981 Lili Marleen
Přízrak lásky
1979 Al Tishali Im Ani Ohev
Lovec žraloků
1978 Die Gläserne Zelle
Mann im Schilf, Der
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Kleinhoff Hotel
1976 Dcera Rosemarie
Elixiere des Teufels, Die
Sternsteinhof
1975 Bis zur bitteren Neige
Das Netz
1974 Antwort kennt nur der Wind, Die
Drei Männer im Schnee
Pourvu qu'on ait l'ivresse
1973 Alle Menschen werden Brüder
Jeden z nás dvou
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
1972 A déšť smyje každou stopu
Stoff, aus dem die Träume sind, Der
1971 Le Rouge aux Lèvres
Liebe ist nur ein Wort
Mädchen beim Frauenarzt
Scharfe Heinrich, Der
Schüler-Report
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Die Weibchen
Heroin
Incontro d'amore
Inspektor Perrak greift ein
Servante, La
1969 Diamanty
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Sieben Tage Frist
1968 Große Treibjagd, Die
Kachna zazvoní v 7.30
Komm nur, mein liebstes Vögelein
Manon 70
Mimo zákon
Neznalost řeči nevadí
Vingt-quatre heures de la vie d'une femme
1967 Der Tod eines Doppelgängers
1966 Battaglia dei mods, La
Upperseven, l'uomo da uccidere
1965 Der Mann mit den 1000 Masken
Znal jsem ji dobře
1963 Elf Jahre und ein Tag
Wochentags immer
1962 Straße der Verheißung
1961 Frau Cheneys Ende
1960 Conny und Peter machen Musik
Ingeborg
Schachnovelle
1959 Schůzka naslepo
1958 Dívka Rosemarie
1957 El Hakim
Kühne Schwimmer, Der
1955 Die Barrings
Oasis
1954 Ihre große Prüfung
Regina Amstetten
1953 Alles für Papa
Liebeskrieg nach Noten
1952 Tausend rote Rosen blüh'n
1948 Danke, es geht mir gut

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace