foto

Jordan Gagne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Mr. Sushi
Reaching Distance
The Woman in the Photo
2017 Coffin 2
The Reunion
2016 oRaNgEdReAmS
2015 Teachers
2014 Tumbleweed: A True Story
2013 Sink Hole (TV film)

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Soma Red (E09)
Monogamy and Futility: Part 2 (E08)
Monogamy and Futility: Part 1 (E07)
další epizody (9)
Půjčovna masa (TV seriál)
Polámaní andělé (S02E08)
Nebezpečný experiment (S02E07)
Pohřběte mě za mrtva (S02E06)
další epizody (8)
Zelenáč (TV seriál)
Epizoda 20 (S03E20)
Epizoda 19 (S03E19)
Epizoda 18 (S03E18)
další epizody (30)
2019 Smrtící virus (TV seriál)
Poslední lekce (E10)
Zůstaň na světle (E09)
Už nejsi ta holčička (E08)
další epizody (10)
Treadstone (TV seriál)
The Cicada Covenant (E10)
The Seoul Asylum (E09)
The Mckenna Erasure (E08)
další epizody (10)
Zelenáč (TV seriál)
The Dark Side (S02E10)
Breaking Point (S02E09)
Clean Cut (S02E08)
další epizody (16)
2018 Waco (TV seriál)
Day 51 (E06)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
další epizody (6)
Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
The Ride Along (S01E07)
The Hawke (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky