foto

Colin Bateman

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Driven
2016 The Journey
2003 Watermelon (TV film)
2001 Murphyho zákon (TV film)
2000 Wild About Harry
1998 Divoch Jack

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Víra (S08E04)
2013 Scúp (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Crossmaheart - kniha
Divoch Jack - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace