foto

Jonathan Krisel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2022 Sesame Street

TV seriály

2020 Moonbase 8 (TV seriál)
Beef (E06)
Move the Base (E05)
Visitors (E04)
další epizody (6)
2019 Baskets (TV seriál)
Moving On (S04E10)
Mrs. Baskets Goes to Sacramento (S04E09)
Grandma's Day (S04E08)
další epizody (10)
2018 Baskets (TV seriál)
New Year's Eve (S03E10)
Basque-ets (S03E09)
Commercial (S03E08)
další epizody (10)
2017 Ghosted (TV seriál)
Pilot (E01)
Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Friend Replacement (S07E06)
Carrie Dates a Hunk (S07E02)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Picnic (S01E09)
Sugar Pie (S01E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
Breaking Up (S06E05)
další epizody (5)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Scepter (S01E10)
Gavel (S01E06)
Sizzurp (S01E05)
další epizody (5)
Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
Fashion (S05E06)
další epizody (8)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (8)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)

TV pořady

2010 Check It Out! with Dr. Steve Brule (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special (TV film)

TV seriály

2020 Moonbase 8 (TV seriál)
Beef (E06)
Move the Base (E05)
Visitors (E04)
další epizody (6)
2019 Baskets (TV seriál)
Moving On (S04E10)
Cat People (S04E01)
2018 Baskets (TV seriál)
Thanksgiving (S03E06)
Crash (S03E03)
Wild Horses (S03E01)
Portlandia (TV seriál)
Rose Route (S08E10)
Long Way Back (S08E09)
Peter Follows P!nk (S08E08)
další epizody (10)
2017 Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (4)
Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Sugar Pie (S01E08)
DJ Twins (S01E06)
další epizody (4)
Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Moonbase 8 (TV seriál)
Beef (E06)
Move the Base (E05)
Visitors (E04)
další epizody (6)
2019 Baskets (TV seriál)
Moving On (S04E10)
Mrs. Baskets Goes to Sacramento (S04E09)
Grandma's Day (S04E08)
další epizody (10)
2018 Baskets (TV seriál)
New Year's Eve (S03E10)
Basque-ets (S03E09)
Commercial (S03E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Rose Route (S08E10)
Long Way Back (S08E09)
Peter Follows P!nk (S08E08)
další epizody (10)
2017 Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Picnic (S01E09)
Sugar Pie (S01E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Kroll Show (TV seriál)
This Has Been Such an Amazing Experience (S03E11)
The Time of My Life (S03E10)
Body Bouncers (S03E09)
další epizody (11)
Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Kroll Show (TV seriál)
Blisteritos Presents Dad Academy Graduation Congraduritos Red Carpet Viewing Party (S02E11)
Banff Is on Fire (S02E10)
Bounce (S02E09)
další epizody (11)
Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Please God (S01E08)
Ice Dating (S01E07)
Dine & Dash (S01E06)
další epizody (8)
Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Tom Goes to the Mayor (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Portlandia (TV seriál)
Shville (S06E03)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Alexandra (S03E09)
Soft Opening (S03E08)
2012 Portlandia (TV seriál)
Grover (S02E04)
2004 Tom Goes to the Mayor (TV seriál)

Dokumentární

2012 Inside Portlandia (TV film)

Host

TV pořady

2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky