Reklama

Reklama

Muž hledá ženu

(seriál)
  • USA Man Seeking Woman
USA, (2015–2017), 11 h (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Allen Simpson

Hrají:

Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower, Robin Duke, Mark McKinney, Maya Erskine, Katie Findlay, Rosa Salazar, Jeff Pangman, Ennis Esmer, Jessica Lowe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Roztomilý a surrealistický pohled na životně důležité souvislosti randění. Seriál MUŽ HLEDÁ ŽENU sleduje příběhy JOSHE GREENBERGA (Jay Baruchel) a jeho nekonečnou, fantaskní cestu za láskou. Josh se na ní potácí mezi rychlovkami na jednu noc, bolestivým rozchody, schůzkami naslepo s podivnými existencemi, cestováním v čase, sexem s vetřelci, smrtí a japonskou obludou jménem Tanaka, která nápadně připomíná penis. (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Meta, meta a ještě jednou meta. To co se v seriálu děje se slovy těžko popisuje, aby to nepůsobilo divně a trapně, přesto při sledování to všechno krásně zapadá. Je to trefné a až nepříjemně realistické a jen díky té nadsázce z toho není totální depresivní podívaná. S02 - Nádherná ukázka toho, že když máte "geniální" nápady, tak můžete ukázat skoro všechno. A je jedno jak moc je to absurdní, jelikož pokud jste něco zažili, tak vás ta pointa praští do očí, takovým způsobem, že si hned vzpomenete na svoje úspěchy a neúspěchy. Je to vtipné, trefné, má to obrovský přesah a spoustu emocí. Tohle musíte vidět, a buď si to zamilujete nebo to budete nenávidět. S03 - Velmi se mi líbila ta změna, která přišla už v prvním díle a to ta, že si Josh najde přítelkyni, která je podobně ujetá jako on. I jí se stávají absurdní situace a i ona má dost nečekané problémy. A je to super a krom dvou slabších dílu to je jasná trefa do černého. Velkou zásluhu na tom má obsazení Katie Findlay, která je parádní a velmi dobře pasuje k Jay Baruchelovi. Humor je opět přesný a trefný a dokáže vyvolat spoustu emoci a vzpomínek. Jsem velmi rád, že jsem seriálu dal šanci, a i když ho zrušily, tak mě to po finálním dílu nevadí, jelikož to skončilo nádherně. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: Man Seeking Woman je v dnešní komediální nabídce opravdovým úkazem. Jedni si ho díky svému bizarnímu stylu zamilují a budou žrát tvůrce za to, s jakým tempem a nápaditostí ze sebe stačí sypat šílené metafory na vztahové peripetie. Ti druzí ho pak odstřelí za až příliš velkou dávku meta humoru, jenž jim nepřijde vtipný a nedává vlastně vůbec smysl. A obě skupiny mají svým způsobem pravdu. Tohle vám buď sedne, nebo nikoliv. Pokud se ale necháte tvůrci ukecat, naservírují vám neskutečně svěží, originální a ujetou jízdu, jež v komediálním seriálu nemá obdoby. Škoda nevyrovnanosti některých epizod a faktu, že ne s každou nápaditou scénkou míří tvůrci do černého. 70% ()

Reklama

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa polemizovať, či je to najlepšia výpoveď o vzťahoch a všetkému okolo toho za posledných neviem koľko rokov, tak neuveriteľne pravdivá, situáciami "pripadá mi to ako" privedenými k životu a proste celkovo geniálne napísaná a nekonečne absurdna. No dostalo ma to neskutočne a už teraz je to pre mňa kultová televízna záležitosť. A Jay je do tej typológie strašne dobre obsadený. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nic proti humoru dohnanému až do krajností, ale tohle je doslova přehnané. Komedie u jejíhož první dílu jsem se ani jednou nezasmál a kde jediné slovo, které mě napadá je trapné. No a bohužel ani s přibývajícími díly se to nelepší, zdejší humor mi tedy krutě nesedl. Drop po 5. díle. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po pilotu nejde hodnotit jinak než plným počtem. Totálně ujetá wtf věc. Jestli někomu přišel šílený Wilfred, tak tohle kope ještě daleko šílenější ligu. Jestli to udrží tuhle metaforicko/satirickou parádu do konce, budu sledovat dál. I vhledem k Baruchelovi to střeleností není uplně nepodobné Apokalypse v Hollywoodu. Simon Rich, scénárista Saturday Night Live musel jet při psaní na tvrdém matroši. :-) 10/10 ()

Galerie (177)

Reklama

Reklama