foto

Brett Forbes

  • nar. 1977
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Malicious
2017 Big Bear
The Super
2016 The Neighbor
2015 Bloodsucking Bastards
2013 The Hunted
2012 The Collection
2011 Balls to the Wall
2009 The Collector
2007 Pride

Hudební videoklipy

2010 Nico Vega's 'Gravity' (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Hunted
2012 The Collection
2009 The Collector

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky