foto

Sean Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Breakthrough: The Ideas That Changed the World (TV seriál)
2015 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tutankhamun: The Mystery of the Burnt Mummy (TV film)
2013 Neobjasněné případy (TV seriál)
2011 Skutečný příběh: Statečné srdce (TV film)
2010 Éčka (TV seriál)
2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
Secrets of the Jesus Tomb (TV film)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 Dobytí jižního pólu (TV seriál)
Objevné plavby (TV seriál)
Téměř jsem to nepřežil (věda přežití) (TV seriál)
2005 Hledání legend a hrdinů (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2004 Vteřiny před katastrofou (TV seriál)
2003 Skutečný příběh (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 Skutečný příběh: Statečné srdce (TV film)
2006 Objevné plavby (TV seriál)
Téměř jsem to nepřežil (věda přežití) (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)
2003 Skutečný příběh (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Tutankhamun: The Mystery of the Burnt Mummy (TV film)
2013 Neobjasněné případy (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace