foto

Eitaró Ozawa

  • nar. 27.3.1909
    Tokio, Japonsko
  • zem. 23.4.1988 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Marusa no onna
Šinran: Široi miči
1986 Don Macugoró no seikacu
Stíny smrti
Uemura Naomi monogatari
1985 Kiken na onnatači
1984 Godzilla
1983 Šósecu Jošida gakkó
1982 Kaikjó
Kirjúin Hanako no šógai
Obvinění
1981 Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
Rengo kantai
Čikagoro naze ka Čárusuton
1980 Dareba
1979 Akuma ga kitarite fue o fuku
Bjóinzaka no kubikukuri no ie
Džúhassai, umi e
Ógon no inu
1978 Blue Christmas
Júrei rešša (TV film)
Kumokiri Nizaemon - vyp.
Kótei no inai hačigacu
1977 Nihon no don: Jabóhen
1976 Dassó júgi
Fumó čitai
Inugamike no ičizoku
Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1975 Bórjoku kinmjaku
Dómjaku rettó
Kokuso sezu
1974 Kareinaru ičizoku
Sandakan č. 8
1973 Shinobu-ito
1971 Obřad
1970 Nani ga nandemo Tamegoró
Nihon džókjóden: Makkana dokjóbana
Shokon ichidai tenka no abarenbo
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Džotai
Kuro bara no jakata
Magobei se vrací - vyp.
Prokletý ostrov
1968 Gion matsuri
Gokuaku bózu: Hitokiri kazoe uta
Nemuri Kjóširó: Onna džigoku
1967 Hatoba no taka
Zatóiči čikemuri kaidó
1966 Abashiri Bangaichi: Hokkai-hen
Gan
Hikinige
Joidore hakase
Ohana han
Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
Široi kjotó
1965 Akai tanima no kettó
Haigo no hito
Kemonomichi
Lumpové
Samurajský zvěd
Yotsuya kaidan
1964 Amai ase
Baka marudaši
Oretači no či ga jurusanai
Otto ga mita 'Onna no kabako' yori
Shinobi no mono: zoku kirigakure Saizo
Úkladná vražda
1963 Gendaikko
Jósó
Kuro no chushajo
Kuro no hôkokushô
Širo to kuro
1962 Aru Osaka no onna
Jósei gorasu
Júkai
Katei no džidžó
Kiri no joru no otoko
Kita kikó jori: Wataridori kita e kaeru
Koi ja koi nasuna koi
Mahiru no wana
Musume to wataši
Onna no iššó
Výzva
1961 Ai to honó to
Cuma wa kokuhaku suru
Kdo jste, doktore Sorge?
Keishichô monogatari: 15 sai no onna
Kendžú jokočó
Kurenai no kendžú
Ore no či ga sawagu
Rokudenaši kagjó
Tokkjú Nippon
Zúzúšii jacu
1960 Eijú kóhosei
Haru no jume
Hoero ganpeki
Kirare Josaburó
Kutabare gurentai
Onna ga kaidan o agaru toki
Pohřeb slunce
Ponkocu
Sabita kusari
Sake to onna to jari
Uta andon
Óinaru bakušin
Šinran
1959 Akacuki no čiheisen
Hanajome-san wa sekaiiči
Iwodžima
Jamada Nagamasa: Ódža no ken
Joru o sagase
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Niguruma no uta
Ningen no kabe
Smrtonosný mrak
1958 Aidžó kóro
Bidžo to ekitai ningen
Buccuke honban
Jogiri no Nankin mači
Kanashimi wa onna dakeni
Onna tantei monogatari: Džosei SOS
Zenigata Heidži torimono hikae: Jukionna no ašiato
Čúšingura
1957 Bandžun, Morišige no funnjódan
Chijo
Gendži Kuró sassóki: Nuregami nitórjú
Júnagi
Kao
Kiken na eiyu
Kjófu no dankon
Kottaisan yori: Nyotai wa kanashiku
Kuchizuke
Njotai hakanašiku
Suzakumon
Yoru no chô
Óedo fu'un emaki: Ten no me
1956 Aišú no mači ni kiri ga furu
Džojú
Joru no kawa
Júhi to kendžú
Kabe acuki heja
Koko ni sachi ari - Kohen: Hana saku asa
Koko ni sachi ari - Zempen: Yuwaku no miyako
Micukubitó
Mori wa ikiteiru
Nippon G Men: Tokubecu busó hanšucudó
Zokuzoku Šišimaru Ippei
Šišimaru Ippei: Daijonbu – Kankecuhen
1955 Ai no onimocu
Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Araki Mataemon
Ašita kuru hito
Bara ikutabi ka
Císařovna Jang Kwei-Fei
Furjó šónen no haha
Geró no kubi
Haha futari
Išigassen
Jukiko
Migawari monzó: Džigoku jašiki
Sugata Sanširó: Daiičibu
Tabidži
Tojuro no koi
Uruwašiki saigecu
Ókami
1954 Aizen dóčú: Otoko no čimacuri
Atarašiki ten
Hana no nagadosu
Horafuki Tandži
Kunsho
Rjúko hačitengu: Daiičibu, Dainibu
Rjúko hačitengu: Daisanbu, Kankecuhen
Samurai
Ukřižovaní milenci
Šiosai
1953 Boččan
Džúdai no seiten
Hiroba no kodoku
Onna to iu širo - Juko no maki
Onna to iu širo - Mari no maki
Povídky o bledé luně po dešti
Waseda daigaku
Yassamossa
Yokubo
Zoku šišunki
Šišun no izumi
1952 Atakake no hitobito
Dókoku
Inazuma
Wakai hito
大佛開眼
1951 Ai to nikušimi no kanata e
Bungawan soro
Carmen kokjó ni kaeru
Džijú gakkó
Hakamadare Jasusuke
Inoči uruwaši
Kaze ni sojogu aši: Kóhen
Kaze ni sojogu aši: Zenpen
1950 Akatsuki no dasso
Datsugoku
Pen icuwarazu, bórjoku no mači
Re mizeraburu: kami to akuma
Re mizeraburu: kami to jiyu no hata
Skandál
1949 Džigoku no kifudžin
Jaburedaiko
Nasanu naka
Plameny mé lásky
Šinja no kokuhaku
1948 Aidžó džúdžiro
Hakai
Onna
Šózó
1947 Kekkon
Láska herečky Sumako
Příhody pana domácího
1946 Renga džokó
Ósoneke no asa
1944 Gekirjú
1943 Hana saku minato
Kaigun
1942 Hahakogusa
1940 Tajinko-mura
1939 Kúsó buraku
1938 Makiba monogatari
1936 Asa no namikimichi
Hello Tokyo
Tóčúken Kumoemon
1935 Sanshokuki Building
Tokai no kaii shichi-ji san-pun

TV seriály

1988 Totteoki no Seishun (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1976 Hi no miči (TV seriál)
1975 Hagure Keiji (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1972 Shin Hasegawa Series, The (TV seriál)

Dokumentární

1988 Sakura-tai Chiru
1975 Život jednoho režiséra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace