foto

Stěpan Beketov

  • nar. 5.7.1983 (37 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cenzor
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
2005 Slepá bába

TV seriály

2020 Ženščina navodit porjadok (TV seriál)
2019 Podkidyš (TV seriál)
V odnu reku dvaždy (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prostaja formalnosť (S04E09)
Prigovor (S04E08)
Sudnyj děň (S04E06)
další epizody (6)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E18)
Ogněnnyj angel (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
Vtoraja pervaja ljubov (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Obrazcovaja semja (S02E32)
Ljubitě li vy těatr (S02E30)
Děň rožděnija (S02E27)
další epizody (28)
2017 Melnik (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Pojezd smerti (S01E03)
Iděalnaja svaďba (S01E01)
Ulica (TV seriál)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Žertva operativnoj kombinacii (S02E06)
Šef (TV seriál)
Koněc igry (S04E13)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasplata (S02E15)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tvar besslovesnaja (S13E15)
2012 Predatěl (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Staryje svjazi (E10)
PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Kino (S01E23)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Bomž (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Veskije argumenty (S02E04)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky