foto

Polina Filoněnko

  • nar. 10.8.1986 (31 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
2016 Odnoklassnicy
2015 Hardcore Henry
2013 Privyčka rasstavaťsja
2011 Bezdelniki
Bez mužčin
2009 Olimpius Inferno
2008 Všichni umřou, jen já ne
2007 Rokle

TV seriály

2016 Ključi (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2012 Samara (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace