foto

Barbara Boxer

  • nar. 11.11.1940 (78 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Traffic - Nadvláda gangů

TV seriály

2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Ms. Ludgate-Dwyer Goes to Washington (S07E08)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ms. Knope Goes to Washington (S05E01)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Anonymous Donor (S06E02)
2003 K Street (TV seriál)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návrat domů (S03E01)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
Workers Con - a.z.
2016 Rogues in Robes - a.z.
2012 We're Not Broke - a.z.
2010 GasHole - a.z.
2008 Fuel
2006 Shut Up & Sing - a.z.
2005 Enron: The Smartest Guys in the Room - a.z.
2004 Oil on Ice - a.z.
Retrosexual: The 80's (TV seriál) - a.z.
1999 Independent Lens (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2008 The Rachel Maddow Show (TV pořad)
2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad) - a.z.
1992 To the Contrary (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace