Reklama

Reklama

Real Time with Bill Maher

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2003, 60 min

Režie:

Keith Truesdell

Účinkují:

Bill Maher, Larry Miller, D.L. Hughley, Bob Odenkirk, Rob Reiner, Margaret Cho, Sofia Karstens, Arj Barker, Fred Armisen, Moby, Jason Alexander (více)
(další profese)

Recenze (16)

nzTomParys 

všechny recenze uživatele

Pořad Billa Mahera, ve kterém si tento výborný komik zve známé hosty ze showbusinesu i politiky. Diskuse jsou velice zajímavé a většinou se zabývají politickou situací US. Bill Maher je demokrat a ateista, který stojí ostře proti republikánům v čele s George W. Bushem. Je proti americkým válkám, vměšování do cizích záležitostí i proti náboženství. Zastává svatby pro gaye, a zároveň opovrhuje manželstvím. Jeho show je takový satirický Stand-up s pár hosty. __ Ač se show nedá moc dobře u nás sledovat, doporučuji na ochutnání vyhledat na youtube "bill maher new rules" (bez uvozovek), což je vtipné shrnutí a kritika událostí uplynulého týdne v americe. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Billa Mahera síce spoznávam len krátku dobu, ale vyzerá to tak, že zo všetkých podobných amerických moderátorov mi názorovo sedí najlepšie. A to hlavne vďaka jeho cynizmu a skepticizmu (aj keď sem tam mi príde arogantnejší, než by bolo treba). V porovnaní s rovnako liberálnymi The Daily Show a The Colbert Report si myslím, že Bill Maher býva najtrefnejší. Jon Stewart a Stephen Colbert vidia svet možno trošku ružovejší ako naozaj je, zato sú však (momentálne najmä Stephen Colbert) oveľa vtipnejší. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Bill Maher sa vryl do môjho týždenného rozvrhu od momentu ako som videl Religulous niekedy v roku 2010. Od vtedy týždeň čo týždeň som sledoval ako sa Bill čertí, je hlasom rozume ako aj hlasom hlúposti a zastaraných mentalít a tendencii. Týždeň čo týždeň som sledoval ako do show prináša zaujímavých, sofistikovaných, nudných, či kontroverzných hostí... ktorých nakoniec prekrikuje či sa urazí na nich keď mu vehementne oponujú. Bill je rozhodne veľkou osobnosťou, a záleží na každom jedincovi do ktorého kempu sa človek zaradí keď dôjde na otázku "Máš rád Billa Mahera?". Niekoľko rokov dozadu by som doslova zakričal rezonančné "ÁNO!", no posledných pár rokov (áno Trump ma na tom nemalú zásluhu) som viacej a viacej sledoval túto show len zo sily zvyku, a Bill sa mi začal protiviť viacej a viacej. Bolo to pár mesiacov od kedy som videl jeho show naposledy, a veruže mi nechýba. Možno preto lebo každodenná seansa doomscrolling na Twitteri mi dáva dostatok negativity a toxicity, a presedieť hodinu počúvať Billa ako sa neustále sťažuje a vyplňuje New Rules tými najhlúpejšími, nit-picky, častokrát ani nie tak vtipnými výtkami je strata času a nervov. Rešpektujem ho, a že si ide svojsky za svojim a nepodľahne tlaku kritiky ktorú priťahuje svojimi výrokmi, či sa prílišne stará o to čo si iný myslia, ako aj to že ide roky rokúce bez poľavenia v kvalite show - HBO mu dáva ďalšie dva roky, takže Bill sa rozhodne nestratí. Naučil som sa mnohé keď som sledoval túto show, a práve tie lekcie mi umožnili si uvedomiť že Bill je vcelku nafúkaný idiot a nie idol ktorým som si myslel že je jedenásť rokov dozadu, a som rád že teraz dokážem tento skill využiť v reálnom svete. Podobne ako mnohé iné show, aj Real Time with Bill Maher vypadlo z môjho rebríčka obľúbených programov, a dnešnej dobe je len pre mňa show u ktorej si občas pozriem klip na sociálnych médiách a to mi bohato stačí. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nemám Mahera rád. Show dělá dobrou, názorově s ním souhlasím, ale ne můj vkus je příliš útočný, aniž by byl adekvátně k tomu dostatečně vtipný/charismatický, takže to vyznívá agresivně a navíc k tomu je občas dost povrchní a rád si dochází pro "cheap shoty". Oliver / Stewart / Colbert jsou určitě lepší. Tím nechci říct, že by byl Maher špatný, jeho stand-upy jsou dost vpohodě a Real Time je docela sledovatelná show, jen ne úplně pro mě. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Tento pořad rozhodně není o hostech ani o nestranné diskuzi. Je to prostor pro Mahera vykřičet do světa své názory. Se spoustou z nich nesouhlasím a často říká jen tu část faktů, která se mu hodí. Nicméně je velmi vtipný a u jeho nadávání na republikány se, přestože s ním většinou rozhodně nesouhlasím, dobře bavím. Hosté bývají často zajímaví a musím ocenit, že docela často má pozvaného i jednoho republikána, kterého neuráží (to však neznamená, že by si odpustil řadu vtipů na jeho/její účet). Naopak občas se pěkně pohádá s demokratem - v poslední době to byl třeba případ Bena Afflecka, který se dost silně chytl s Billem a Samem Harrisem kvůli islámu. Celkově můžu říct, že nesouhlasím s Maherovými pro-demokratickými a anti-republikánskými názory, ale souhlasím s řadou jeho liberálních postojů (náboženství, svoboda projevu atp.). U téhle show se zasměju a dozvím se i něco o zajímavých lidech, americké politice a společnosti. Při jejím sledování je ale vždycky nutné brát Maherovy názory s rezervou a filtrovat je. ()

Galerie (344)

Reklama

Reklama