foto

David Hopper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 1/1
Rust Creek
2017 20 Weeks
Pitching Tents
2014 Kelly & Cal
Tbilisi, I Love You
2013 Midnight Game, The
2011 Bůh žehnej Americe
2010 Tug
2006 Robert and Theresa

TV seriály

2010 Futurestates (TV seriál)

Dokumentární

2014 In Between Songs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace