foto

Flavien Tassart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Snajpr
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
2009 Korkoro
2007 Ce soir, je dors chez toi

TV seriály

2014 Ma pire angoisse (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace