foto

Pavel Kačírek

  • nar. 10.9.1947 (70 let)
    Cvikov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filmografie Pavla Kačírka (1947) obsahuje především snímky vytvořené pro televizi. Natočil krátkometrážní portrétní Sen – Fragmenty ze života Záviše Kalandry (1994), třídílné Kázání rybám (1998) o Gustavu Mahlerovi, Akta Vladimír Krajina (2011) o významném odbojářovi z druhé světové války či Oskar Nedbal: vzestupy a pády (2014). Podílel se i na seriálech Ateliéry (1999) nebo Pokračování příště (2003).

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Filmy

2005 Zlá minuta (TV film)
2003 Nezvěstný (TV film)

Dokumentární

2016 Jak odchází prezident
2014 Oskar Nedbal: vzestupy a pády (TV film)
2011 Akta Vladimír Krajina (TV film)
2009 Palachův týden (TV film)
2003 Pokračování příště (TV seriál)
2001 Československo ve zvláštních službách (TV seriál)
1999 Ateliéry (TV seriál)
1998 Kázání rybám (TV seriál)
1994 Sen - Fragmenty ze života Záviše Kalandry (TV film)
1993 Obyčejný život
1990 ...téma Franz Kafka (TV film)
1989 Jeden den Václava Havla

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Pátá čtvrť: zmizelé město pražské

TV pořady

2011 Originální videojournal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1990 ...téma Franz Kafka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace