foto

Chris Wagner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

TV seriály

2016 Mary + Jane (TV seriál)
2014 Mulaney (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
1999 Payne (TV seriál)

Dokumentární

2019 Pavarotti
2016 Beatles: Perná léta
2008 Morning Light

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace