foto

Chris Wagner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

TV seriály

2016 Mary + Jane (TV seriál)
2014 Mulaney (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
1999 Payne (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years
2008 Morning Light

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace