foto

Michael John Bateman

  • nar. 14.1.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Malibu Rescue - The Movie
2014 Krutý a výjimečný
2012 The Christmas Consultant (TV film)
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
2007 Luna: Spirit of the Whale (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Poslední dny planety Země (TV film)
2005 The Score
Vnitřní nepřítel
2004 Wild Guys, The
2002 Květiny a granáty
Mi amigo
1997 Exception to the Rule
Hostile Force (TV film)
1996 Profil vraha
1993 U.F.O.
1989 Night Life
1986 Kočovníci smrti
1983 Sahara

TV seriály

2010 Wingin' It (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1995 My Good Friend (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Shrinks (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)

Dokumentární

1998 Champions of the Wild (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 The Immortal (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky