Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $415,100Tržby za predaj DVD v USA $4,820,583 //počet predaných kusov 287,472║ Tak toto som fakt nečakal rana pod pás, tak tupé vrcholové béčko ako hrom, fakt výsmech...a ešte za aké peniaze. /0%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ešte akčný úvod celkom ušiel a vyzeralo to na lacnú TV variáciu prvého dielu, ale prachy došli asi príliš skoro a tak vo zvyšku filmu putuje parta nesympatických debilov po nejakej púšti a vedu otravné kecy o náboženstve a podobných somarinách. Sem tam sa tam objaví nejaký chrobák a potom nás čaká už len totálne hnusné predigitalizované trochu akčné finále. Medzi klady by som zaradil Caspera Van Diena, ktorý si zopakoval svoju úlohu. Pár sarkastických náborových komentárov, trochu nahoty a v akcii šťavnaté gore. Ako celok to ale príliš nefunguje a tento námet by nezachránil ani rozpočet aký mala jednotka. 3/10. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No ježiškunakřížku-vy jste fakt másla s těma odpadama... Má to sice slabší efekty a scénář by mohl mít více dynamiky ale jinak se to svou nadsázkou, strohostí dialogů, dějem a vtipem suchým jako kýbl písku docela zdatně drží v mantinelech poetiky hvězdnopěchotního světa.... Tady k odpadování fakt není důvod.. Za mě v rámci stáršiptrůprovského světa lepší průměr a to jsem prosím rozmlsaný a rozmazlený Verhovenovskou klasikou stejně jako všichni ostatní.. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je VIDEO FILM, tak má skvělé fimové triky! Bohužel mne tam štvala herečka Jolene Blalock! Já jsem se prostě na ten její ksicht s napíchaným botulínem ve rtech, nemohl dívat - "huba, přes celý ksicht"! Jo a ještě jedna věc mne vytočila - propagace náboženství! Jako v každém filmu v poslední době! Když si dvě krávy klekly a začaly se modlit, tak jsem zuřil a když si ještě jedna z nich dala na závěr, podmínku mít svatbu v kostele, protože se dala na víru..... nevydržel jsem! Přál bych si, aby se už konečně OBJEVIL SATAN a všem těmto fanatickým pánbičkářům na světě ukázal, kdo je tu pánem! ........Jinak brouci skvělí! No, jako oddychový film doporučuji! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podle části obsazení by mě nijak nepřekvapilo, kdyby tohle režíroval Jim Wynorski. Van Dienův návrat prakticky bezvýznamný. Proč někteří lidé kazí filmy náboženskými kecy? Jasně, tady se to dá brát jako kritika (i když to vypadá spíše jako propagace), ale i tak se mi z nich svíral žaludek. Konec je divnej, takový ten nerozhodný předěl mezi epic a shit. 2.5* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Edward Neumeier, který tímto filmem debutoval jako režisér, je zároveň scenáristou všech tří pokračování filmové série. (korbitch22)
  • Původně měla roli Admirála Enolo Phid hrát Sarah Douglas, nakonec ji však dostala Amanda Donohoe. (Musak)
  • Jméno postavy Jingo (Cokey Falkow) je rovněž výraz označující osobu, která striktně prosazuje válku na základě patriotismu. (HellFire)

Reklama

Reklama