foto

Karen Berger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Rockula
1981 Zloděj
1980 Top of the Hill (TV film)

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Just Add Romance (TV film)
2018 All of My Heart: The Wedding (TV film)
Christmas at Grand Valley (TV film)
2017 All of My Heart: Inn Love (TV film)
The Art of Us (TV film)
2016 A December Bride (TV film)
Love You Like Christmas (TV film)
Love by Chance (TV film)
2015 All of my Heart (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace