foto

Tomasz Szafrański

  • nar. 4.5.1977 (43 let)
    Bydgoszcz, Województwo kujawsko-pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Klub tuláků
2014 Invisible Friend
2012 Od úplňku do úplňku
2005 Diabeł
2004 Koniec wojny

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (29)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (11)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2010 Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prawdziwa miłość (E12)
Nowe życie (E11)
další epizody (13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Dziewiąta ofiara (E07)
Sprawy niedokończone (E06)
2008 BrzydUla (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Klub tuláků
2014 Invisible Friend
2012 Od úplňku do úplňku
2005 Diabeł

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Patrzę (S03E08)
Pętla (S03E03)
2007 Tylko miłość (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2010 Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
Genialny plan (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky