foto

Tomasz Szafrański

  • nar. Bydgoszcz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Klub tuláků
2014 Invisible Friend
2012 Od úplňku do úplňku
2005 Diabeł
2004 Koniec wojny

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (23)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (11)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2010 Nowa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Klub tuláků
2014 Invisible Friend
2012 Od úplňku do úplňku
2005 Diabeł

TV seriály

2017 Druga szansa (TV seriál)
Patrzę (S03E08)
Pętla (S03E03)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Nowa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky