foto

Nick Cave & The Bad Seeds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nick Cave & the Bad Seeds: The Videos (video kompilace)

Dokumentární

2016 Nick Cave: One More Time with Feeling
2008 Nick Cave and the Bad Seeds - koncert v Londýně (koncert)
2001 Nick Cave and the Bad Seeds: God Is in the House (koncert)
1975 Austin City Limits (TV seriál)

TV pořady

2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Tube, The (TV pořad)
1974 Rockpalast (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Nick Cave and the Bad Seeds: Babe, I'm on Fire (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace