foto

Vasilij Kortukov

  • nar. 17.8.1960 (59 let)
    Ljubercy, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Všechno, nebo nic
2016 Ogni bolšoj děrevni
2014 Gorko! 2
2013 Ninkina ljubov (TV film)
Pusu!
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
1991 I vozvraščajetsja větěr...
1990 Déjà vu
1988 Bryzgi šampanskogo
1985 Až naprší a uschne...
Pro kota... (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Prizrak Opera (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
2014 Princ Sibiri (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Staraja istorija (S08E23)
Šans (S08E22)
další epizody (33)
Dikij (TV seriál)
Cirk da i tolko (S04E09)
2013 Čužoj (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dvojnoj zakaz (S06E16)
Zvezdočjot (S06E15)
Slučajnyj passažir (S06E14)
další epizody (15)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Vokzalnyj zombi (S05E21)
další epizody (37)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2010 Marusja (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Sivyj merin (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Na živca (S04E29)
Spalnyj rajon (S04E13)
Čas Volkova (TV seriál)
Populjacija (S04E07)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Něulovimyj (S04E08)
2009 Bomž (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Borzyje ščenki (E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Vystrel (S03E22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Javka s povinnoj (S08E06)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasplata (S02E06)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džoker (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky