foto

Chris Ord

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Budiž světlo

TV seriály

2017 The Brave (TV seriál)
Enhanced Protection (E05)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Inferno (E07)
2014 V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Shady Lane (S05E01)
2013 V utajení (TV seriál)
Levitate Me (S04E10)
Vamos (S04E01)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Let's Dance (S03E10)
Hang On to Yourself (S03E01)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
World Leader Pretend (S02E10)
Begin the Begin (S02E01)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
Walter's Walk (S01E02)
Pilot (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
další epizody (16)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky