foto

Andrej Dušečkin

  • nar. 8.2.1960 (59 let)
    Minsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Tri v odnom 2 (TV film)
2016 Red Dog
2013 Dětočki
Čužoje lico (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2007 SMERŠ: Smrt špiónům
2004 Bezejmenná kóta
2003 V ijuně 41-go
2001 Žjoltyj karlik
1985 S jubilejem podožďom
1982 Můžeme se vzít

TV seriály

2018 Serděčnyje rany (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
2016 Davajtě poznakomimsja (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Familnyje cennosti (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Kto ja (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
Syn otca narodov (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Verni meňa (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Vspomniť vsjo (E15)
Lovuška (E14)
Chudožnik, čto risujet bol (E09)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Davňaja istorija (S01E32)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Ličnoje dělo (E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2003 Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Otěc (E14)
Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky