foto

Morgan Kennedy

Scénografická filmografie

Filmy

2017 The Escape
2016 Anthropoid
2012 Inspektor Regan
2008 Bázlivé srdce
Střepy v hlavě
2006 Cashback

TV seriály

2019 Giri / Haji (TV seriál) - scénografie
Epizoda 1 (E01)
2014 Babylon (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Falcon
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení 2 - Morgan Kennedy (scénograf), Cillian Murphy (herec), Jamie Dornan (herec)
    03:52
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky