foto

Christine and the Queens

  • nar. 1.6.1988 (30 let)
    Nantes, Pays de la Loire, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2016 European Border Breakers Awards (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace