Reklama

Reklama

Late Night with Seth Meyers

(pořad)
TV spot 1
Talk-show / Komedie
USA, 2014, 706x60 min

Hudba:

Jeremy Sweet

Účinkují:

Seth Meyers, Fred Armisen, Michelle Wolf, Amy Poehler, Kanye West, Kelly Ripa, Lena Dunham, Anthony Mackie, Ian McKellen, Patrick Stewart, Sophia Bush (více)

Obsahy(1)

V pořadí již čtvrtá verze Late Night show, kterou po Davidu Lettermanovi, Conanu O'Brianovi a Jimmym Fallonovi přebírá Seth Meyers, dlouholetý hlavní scénárista pořadu Saturday Night Live a moderátor jeho zprávařské vložky Weekend Update. Late Night with Seth Meyers stejně jako předchozí verze pořadu začíná monologem a poté se soustředí na rozhovory s (nejen) americkými hvězdami. Setha doplňuje jeho bývalý kolega z SNL Fred Armisen, který zde slouží jako bandleader The 8G bandu. Každý den od půl jedné na NBC hned pod The Tonight Show starring Jimmy Fallon. (Hon2ar)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (10)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Seth šel po zvolení Trumpa hodně nahoru, Closer Look se dokonce stalo mým nejoblíbenější Late Nate segmentem. Good work. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Seth Meyers je ohromně sympatický moderátor a nadaný scénárista, což potvrdila léta jeho angažmá v SNL na pozici "head writera" (pozice, z níž vzešla například i Tina Fey). Při vší úctě ale jeho Late Night Show nesplnila tak úplně moje očekávání, a to hlavně jeho rolí hlavního taháku a tváře show. I přes vtipné rozhovory a zajímavé (i když oproti jiným late night pořadům méně časté) hudební hosty dávám "jen" průměrné tři hvězdy a jdu si pustit co nového zase vymyslel Jimmy Fallon. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Seth Meyers patří k nejumírněnějším a nejcivilizovanějším moderátorům v late night bloku, což je překvapivé vzhledem k jeho předchozí kariéře v Saturday Night Live, nicméně cesta, kterou se vydal mu rozhodně sedí a vyhovuje také mě. Seth se snaží s humorem, ale trefně komentovat aktuální dění způsobem, který připomíná opravdové zpravodajství, jen tedy s vydatnou přísadou humoru, což ho odděluje od konkurence, které jde především o humor a samotná informovanost diváků jde stranou. Meyersova show zaujmé také tradičními rozhovory se známými hosty, ve kterých je narozdíl od některých konkurentů vidět, že Seth vede s lidmi opravdový rozhovor a že jim naslouchá a přiměřeně reaguje namísto toho, aby četl předpřipravené otázky z kartiček a jel podle schválené osnovy. ()

Hon2ar 

všechny recenze uživatele

Seth Meyers je ostříleným komikem ze Saturday Night Live, kde bl dlouhá léta hlavním scénáristou a moderátorem Weekend Update. Jeho verze Late Night je zase jiná než měl jimmy Fallon. Pravda ovšem je, že se zatím Seth v nové roli lehce hledá... Monolog nemá úplně nabroušený spád a některé scénky nemají kouzlo spontánnosti jako měl/má Jimmy. Vše je podle mě však otázkou času. Jinak plus za to, že místo kanape jsou malá křesílka. Trošku ale zaráží, že se kulisy Late Night barevně shodují s The Tonight Show. ()

BesnaSrnka 

všechny recenze uživatele

Meyers zjavne nepracuje s takým rozpočom ako Colbert, ale Seth je sympaťák a kedykoľvek ho uprednostním pred Kimmelom, či Fallonom(vďaka mojej politickej deformácii má u mňa Late Night with Seth Meyers malý plus za to, že to bola jediná reácia, kde si počas kampane všímal Bernieho Sandersa a nezhadzoval ho za každú cenu). ()

Galerie (441)

Zajímavosti (2)

  • Seth Meyers se stal ve věku 40 let nejstarším člověkem, který začal pořad Late Night stanice NBC uvádět. (..Lucas..)

Reklama

Reklama