foto

Hiromasa Taguči

  • nar. 8.10.1967 (51 let)
    prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Masquerade Hotel
2018 Sora tobu Taija
2017 Honnódži hotel
2016 Futagašira 2 (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Hula Girl to Inu no Choco (TV film)
Joker Game
Ten no Chasuke
2014 Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
Idainaru, šurarabon
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2012 Hókago Midnighters
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2011 Ikon ari (TV film)
Sarariman Neo Gekijouban
2010 18-ban Hole (TV film)
Sazae-san 2 (TV film)
2009 Bokura no wandafuru deizu
Katen no širo
Oppai barê
2008 Boku no kanodžo wa saibógu
Cukidži Uogaši sandaime
Hana jori dango: Fainaru
Rookies SP (TV film)
Team batista no eikó
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Marijji ringu
Paččigi! Love & Peace
Tengoku to džigoku (TV film)
2006 Akihabara@DEEP
Nami no tô (TV film)
Nekome kozó
Soredemo boku wa yattenai
2005 Furai, dadi, furai
Jókai daisensó
Last Present (TV film)
Ranpo jigoku
2004 Eiko
Mind Game
2003 17-sai
Sky High
2002 Koi ni utaeba
Mou mon tai 2
2001 Den'en no júucu
Minna no ie
Nan ren san shi jiao jiao zhen
2000 Hakata Movie: Chinchiromai
Swing Man
1999 Kimi no tame ni dekiru koto
Salaryman Kintaró
1997 Vítejte zpět, pane McDonalde
1996 Smím prosit?
1992 Ooru naito rongu
Šiko fundžatta
1989 Fanshī dansu

TV seriály

2019 1 Page no Koi (TV seriál)
2018 Innocent Days (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
時をかける少女 (TV seriál)
2015 Futagašira (TV seriál)
2014 Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Silent Poor (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Kami no šizuku (TV seriál)
Kodai shôjo Dogu-chan (TV seriál)
Mainiči kásan (TV seriál)
Reset (TV seriál)
2008 Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Sêrâ fuku to kikanjû (TV seriál)
Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Koi ni Ochitara (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Dollhouse (TV seriál)
Kyokugen Suiri Coliseum (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
Wonderful Life (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
Okaasan to issho (TV seriál)
2002 Aruganon ni Hanataba wo (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Tokyo Muke Michi Girl (TV seriál)
Tsuhan-Man (TV seriál)
2001 Big Wing (TV seriál)
Kimi ga boku o wasurete mo (TV seriál)
2000 Food Fight (TV seriál)
Kinyoubi no Koibitotachi e (TV seriál)
Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
Straight News (TV seriál)
1998 Kurenai (TV seriál)
Oshigoto Desu (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
Sweet Devil (TV seriál)
1997 Fukigen na kajitsu (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
Maho no Kimochi (TV seriál)
Nurse no oshigoto (TV seriál)
みにくいアヒルの子 (TV seriál)
1995 Mada Koi wa Hajimaranai (TV seriál)
Ohsama no restoran (TV seriál)
1994 Okane ga nai! (TV seriál)
Sweet Home (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)
1993 Dósókai (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace