foto

Michael Hofmann de Boer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
Nečekané překvapení (TV film)
2004 Osamělý dům u jezera (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Zkouška lásky (TV film)
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
Stimme des Herzens (TV film)
Superpolda v Portugalsku (TV film)
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
Letzte Rettung, Die (TV film)
1996 Schlag 12 (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
1991 Ausgetrickst (TV film)
1973 Yrots Evol (studentský film)

TV seriály

2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
Maledivy (E15)
2010 Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
Chiang Mai (E13)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
Malajsie (E11)
2008 Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
Karibik (E09)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Dubai (E08)
Jižní Afrika (E07)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
Seychely (E05)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Thajsko (E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Láska pod bílými plachtami (E01)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Herztod (E13)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1996 Faszination Natur 1 - Die schönsten Landschaften der Erde

Herecká filmografie

Filmy

1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1973 Yrots Evol (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky