foto

Serge Lalou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Raiva
2017 Soukromá záležitost
2016 Le gang des Antillais
Sirotek
2013 Ab Irato, sous l'empire de la colère
Le vertige des possibles
Michael Kohlhaas
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Noces
2009 Dowaha
Louis XV, le soleil noir (TV film)
2008 Parc
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Chacun son cinéma
2005 Ronda nocturna
2003 Adieu
2001 Avec tout mon amour
2000 Bronx-Barbès
1996 Violon de Rothschild, Le

Dokumentární

2018 Inside My Heart
Krieg der Träume (TV seriál)
2016 Makhdoumin
2015 On est vivants
2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
Postříbřená voda, syrský autorportrét
2013 Annonces
Dům rozhlasu
La Saga des Conti
Země barbarů
2012 Conteurs d'Images
Nichnasti pa'am lagan
2011 Charlotte Rampling: The Look
Khmer rouge et le non-violent, Le
Michel Petrucciani! (TV film)
Potřebujeme štěstí
Traduire
2010 Gauguin à Tahiti et aux Marquises
Hip-hop: Kořeny
Nájemný vrah - Pokoj 164
Nénette
2009 Bouzkachi, le chant des steppes
Chez Léon Coiffure
Les Rêveurs de Mars
Příchozí
Tong dao
2008 Hidden Face of Fear, The
Kommunalka
Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.
Z32
2007 Morceaux de conversations avec Jean-Luc Godard
Rue Santa Fé
2006 Retour en Normandie
2005 Congo river, au-delà des ténèbres
Pour un seul de mes deux yeux
2003 Iran - sous le voile des apparences
2001 Latina/Littoria
2000 Genet à Chatila
Un monde agité
1999 La chaconne d'Auschwitz
Mobutu, roi du Zaïre
1997 Pain Is...
1996 Reprise
Un animal, des animaux
1995 Citizen Langlois
Coûte que Coûte
1992 Boulevards du crépuscule: Sur Falconetti, Le Vigan et quelques autres en Argentine

Režijní filmografie

Filmy

2002 (Entre nous)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 (Entre nous)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace