foto

Kijoši Acumi

  • nar. 10.3.1928
    Ueno, Tokio, Japonsko
  • zem. 4.8.1996 (68 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Gakkó
Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1991 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
1989 Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
1988 Downtown Heroes
Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
1987 Nijushi no hitomi - vyp.
Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Otoko wa curai jo: Šiawase no aoi tori
Poslední šot
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
Otoko wa curai jo: Šibamata jori ai o komete
1984 Otoko wa curai jo: Jogiri ni musebu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
1982 Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró adžisai no koi
1981 Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
Vzdálený ohlas jara
1979 Oretači no kókjokugaku
Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Hótó kapporebuši (TV film)
Kótei no inai hačigacu
Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1977 Jacuhaka mura
Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
Žlutý kapesník
1976 Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Harakara
Júdžó
Otoko wa curai jo: Kacušika riššihen
1974 Hrad z písku
Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
Tókjódo mannaka
1973 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Kokjó
Moji mlčenliví přátelé
Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1971 Otoko wa curai jo: Džundžó hen
Otoko wa curai jo: Funtó hen
Otoko wa curai jo: Toradžiró koiuta
1970 Kazoku
Kigeki: Otoko wa aikjó
Otoko wa curai jo: Bókjó hen
Otoko wa curai jo: Fúten no Tora
Tora! Tora! Tora!
Šin Otoko wa curai jo
1969 Dekkai dekkai jaró
Hibari Haši no hana to kenka
Kigeki: Onna wa dokjó
Otoko wa curai jo
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Gion matsuri
Hakučú dódó
Kigeki: Dantai rešša
Kigeki: Hacumóde rešša
Kigeki: Hačúrui
Moetsukita chizu
Neon taiheiki
Nihon guerrilla džidai
Sukurappu šúdan
1967 Chichiko gusa
Kigeki: Kjúkó rešša
Otoko nara furimuku na
1966 Izuko e
Kucukake Tokidžiró: Júkjó ippiki
Káčan to džúičinin no kodomo
Ohana han
Un ga jokerja
1965 Pan Toši
1964 Baka marudaši
Boku wa bodyguard
Gendai kanemóke monogatari
Haikei sôri daijin sama
Ore wa bodyguard
Sanpo suru reikyusha
Zoku Haikei Tennó heika-sama
1963 Cumudži kaze
Gendaikko
Haikei tennó heika sama
Křídla nad Tichým oceánem
Mušukunin becučó
Okašina jacu
Utae wakódotači
1962 Aicu bakari ga naze moteru
Kigeki: Danči ojabun
Kigeki: Nippon no obáčan
Ottamage ningjo monogatari
Salaryman Iššin Tasuke
Tókjó sanosa musume
Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
Óedo hjóbanki: Binan no kaojaku
1961 Atomic no obon: Surimasu wa jo no maki
Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Džigoku ni makka na hana ga saku
Košinuke njuipin sódó
Mizutamari
Tókai iči no wakaojabun
Tóši reidžó
Zúzúšii jacu
Šima no sehiro no ojabunšú
1960 Utamacuri romansu dóčú
1958 Otora-san daihandžó

TV seriály

1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1968 Otoko wa curai jo (TV seriál)
1966 Acumi Kijoši no naite tamaru ka (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1981 Nippon Academy šó (TV pořad)
1978 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky