foto

Sophokles Tasioulis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Mezi vlky
2006 Velké finále
2001 Botinki iz Ameriki

Dokumentární

2016 Cesta času
Voyage of Time: The IMAX Experience
2007 Earth (TV film)
2003 Tajemství oceánu
2001 Cheerleader Stories (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace