foto

Keith Duffy

  • nar. 1.10.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Black Prince
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2013 Robocroc (TV film)
2007 Be More Ethnic (TV film)
2001 Bombmaker, The (TV film)

TV seriály

2014 The Job Lot (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Music of Murder (S01E07)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky