foto

Philipp Christopher

  • nar. 1980
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Geniusze
The Windermere Children
2018 Der Patient - Ein Kammerspiel
2016 Halvmand
Tödliche Gefühle
2013 Pokrevní pouto
2012 Bridge of Names
2008 Sex ve městě
2002 Meridian

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Herz-Dame (S11E14)
Policie Hamburk (TV seriál)
AB negativ (S14E18)
2018 Origin (TV seriál)
I Am (E10)
A Total Stranger (E09)
Funeral Blues (E08)
další epizody (9)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky