foto

Eduardo Noriega

  • nar. 25.9.1916
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 14.8.2007 (90 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Reclusorio
1993 Yo hice a Roque III
1991 La ley de la mafia
1990 Caceria de un fugitivo
1989 Si mi cama hablara
Souboj pěstí
1988 Cacería implacable
Central camionera
Don't Panic
1987 Gaby: A True Story
1986 Al filo de la ley: Misión rescate
1985 Cuando corrio el alazan
Enemigos a muerte
Hallazgo sangriento
Lázaro Cárdenas
1984 Braceras y mojados
Vengador de asesinos
1983 Todo un hombre
1982 Aquel famoso Remington
Leyenda de amor, Una
1981 Braceras, Las
Vysoké riziko
Zorro, the Gay Blade
1980 Dos amigos, Los
El hombre sin miedo
Te solte la rienda
1979 Benjamín Argumedo el rebelde
Blízcí příbuzní
Guayana - Kult der Verdammten
Manaos
Mojados
Reyes del palenque, Los
The Best Place to Be (TV film)
1978 Cronica roja
Ratas del asfalto
1977 El patrullero 777
1976 Alas doradas
Chicano
1975 Trenza, La
1974 Isla de los hombres solos, La
Otra virginidad, La
Payo - un hombre contra el mundo
1973 Adiós, amor...
Hombre y la bestia, El
Monasterio de los buitres, El
1972 Mstitelé
1969 El hombre de negro
Trampa para un cadáver
1968 Día de la boda, El
Ángeles de Puebla, Los
1967 Amanecí en tus brazos
Años verdes, Los
Novias impacientes
1966 Asesino se embarca, El
Tarzan and the Valley of Gold
1963 La muerte en el desfiladero
Of Love and Desire
Una cara para escapar
1962 Asesino enmascarado, El
Asesinos de la lucha libre
El asaltacaminos
El centauro del norte
Geronimo
Rey de la pistola, El
1961 Hermanos del hierro, Los
1960 Herencia trágica
1959 Pier 5, Havana
1958 El jinete negro
Locos por la televisión
Locura musical
Música y dinero
The Last of the Fast Guns
Último rebelde, El
1957 Así era Pancho Villa
Bambalinas
Living Idol, The
The Sun Also Rises
1956 Daniel Boone, Trail Blazer
Serenáda
The Beast of Hollow Mountain
1955 Daleké obzory
Estafa de amor
Fury in Paradise
Hell's Island
Monstruo en la sombra, El
Seven Cities of Gold
The Magnificent Matador
1954 De ranchero a empresario
1953 Captain Scarlett
El Niño y la Niebla
Plunder of the Sun
Reportaje
Sindicato de telemirones
1952 Dos caras tiene el destino
El genial Detective Peter Pérez
Mujer que tu quieres, La
1951 El papelerito
Fierecilla
La reina del mambo
1950 Azahares para tu boda
Cuando los hijos odian
Inmaculada
Nosotras las taquígrafas
Si me viera don Porfirio
The Eagle and the Hawk
1949 Allá en el Rancho Grande
El Paso
La familia Pérez
La mujer del puerto
Ladronzuela
Tuya para siempre
Un cuerpo de mujer
1948 Casado casa quiere, El
1947 El desquite
Honeymoon
Rose of Santa Rosa
Tycoon
1946 Socio, El
1945 Adulterio
Club verde
Hasta que perdió Jalisco
Lo que va de ayer a hoy
Su gran ilusión
Tuya en cuerpo y alma
Una gitana en México
1944 Amok
El camino de los gatos
El mexicano
1942 Flor de fango
1941 La liga de las canciones

TV seriály

2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1997 Mi querida Isabel (TV seriál)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
This Year's Model (S02E06)
Mafia Mistress (S02E02)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1981 Nosotras las mujeres (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.
1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace