foto

Michael Jones-Morales

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Shaky Town (S02E01)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Na plný plyn (S01E06)
2016 Containment (TV seriál)
A Kingdom Divided Against Itself (E09)
With Silence and Tears (E04)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
2014 Mind Games (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Nebe nezná hranic (S04E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace