Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní sci-fi seriál, na který se musí dívat s jistým nadhledem. Ohromné skladiště označené číslem 13. narvané různým starožitným harampádím, které mají vždy v sobě ukrytou nějakou technickou dokonalost, je zároveň centrálou tajných agentů, kteří řeší poněkud zvláštní případy. Ono harampádí agenti používají při svém poslání. Jejich vzhled vypadá, jako by pocházeli z 19. století, ale s těmi nejmodernějšími funkcemi. Jaký to má smysl jsem jaksi nepochopil. Příběhy plného mystična a nelogičností, nijak nepřesvědčivým způsobem dávají najevo o své dokonalosti či kvalitě. Příběhy jsou dosti těžkopádné a nějak nepochopitelné. A tak mě uniká celý koncept tohoto seriálu. O čem že to vlastně je? ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou příšerné, na tom by tvůrci mohli zamakat. Jinak seriál je pohodový a nemusí se u něj myslet, ale hledání artefaktů neustále dokola nakonec omrzí... chtělo by to něčím oživit, uvidíme, jak se to bude odvíjet dál. Perfektní je propojení univerza Eureky a W13, škoda, že z toho netěží víc (a evidentně je to napadlo až po první sérii, ve které účinkovali hlavní představitelé Eureky v epizodních rolích, což trochu kazí ten dojem). Nejlepší postava je s přehledem ta, kterou hraje Allison Scagliotti. Claudia tomu růluje, dokud tam nebyla, seriál byl nuda (první polovina první série). Suma sumárum jsou to takové tři hvězdičky. Klasický průměr. Aby to dostalo víc, museli by tvůrci udělat nějakou zásadnější změnu. Takhle je to často i dost předvídatelné. ()

Reklama

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriálek. Jen se posadit, vypnout mozek a odreagovat se. Sem tam se objeví vtipné slovní přestřelky, vtipné scény a občas i zajímavé zápletky. Jinak co se týče nápadů a artefaktů, občas mi to připadá až moc, ale je třeba se od toho oprostit. Všechny postavy jsou fajn a výborně se doplňují a klape jim to. Na odreagování ideální. Aktualizace: Vzhledem k tomu, že ve třetí a čtvrté sérii konečně došlo na dlouhodobý děj a zápletku, která se táhne celou sérií a také atmosféra místy dosti potemněla, zvyšuji hodnocení na 4* a lepších 70%. Už to není jen jednodílové hledání artefaktů a je to více chytlavější. Howgh! ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na scénu kdy v Dobyvatelech Ztracené Archy archu převážejí do skladiště na v jejimž pozadí je stovky až tisíce beden s tajuplným obsahem? Ano tak takovým jedním skladištěm se zhruba zabívá děj seriálu. Agent Lattimer a Myka Bering jsou převeleni k tajnému projektu jejiž úkolem je ochrana tohoto skladiště a hledání dalších předmětů. Ano vím, děj trochu odfláknutý ale zpracování je slušné. Seriál mi trochu připomíná Heureku, což je taky trochu brakový seriál který se musí líbit všem ale mě spíše na tomto seriálu zaujala předměty které byli v minulosti vynalezeni známími osobnostmi. Takže zatímco Heureka zkoumá moderní technologii, Warehouse tu starou. Kvalita asi stejná ale pro Warehouse mluví lepší herecké obsazení a taky fakt že počet dílů na řadu nepřesáhne 12 nebo 13 dílů což zamezuje okoukanosti. Takže zatím 3* a ještě otázka na závěr - Byl H.G Wells muž nebo žena ? :-) ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • V páté epizodě 4. série je scéna, která se má odehrávat mezi 1. a 2. třetinou hokejového zápasu, na časomíře za zády hlavních protagonistů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) je však časomíra ve stavu před začátkem utkání, tedy označuje 1. třetinu s vynulovaným časem. (dandislav1991)

Reklama

Reklama