foto

Monkey Punch

  • nar. 26.5.1937
    Hamanaka, Hokkaidó, Japonsko
  • zem. 11.4.2019 (81 let)
    Sakura, Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Lupin the IIIrd: Čikemuri no Išikawa Goemon - komiks
Zenigata Keibu (TV film) - komiks
2016 Lupin sansei: Italian Game - komiks
2014 Lupin III - komiks
Lupin the IIIrd: Jigen Daisuke no Bohyo - komiks
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie - komiks
2012 Lupin ikka seizoroi - komiks
Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film) - komiks
Lupin the III: Another Page (TV film) - komiks
2011 Lupin sansei: Či no kokuin – Eien no Mermaid (TV film) - komiks
2010 Lupin sansei: The Last Job (TV film) - komiks
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film) - komiks
2008 Lupin sansei: Green vs Red - komiks
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film) - komiks
2006 Lupin sansei: Seven Days Rhapsody (TV film) - komiks
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film) - komiks
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film) - komiks
2003 Lupin sansei: Otakara henkyaku dai-sakusen!! (TV film) - komiks
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film) - komiks
Lupin sansei: Ikiteita madžucuši - komiks
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film) - komiks
The Siamese: First Mission - komiks
2000 Lupin sansei: $1 Money Wars (TV film) - komiks
1999 Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film) - komiks
1998 Lupin sansei: Honō no kioku - Tokyo Crisis (TV film) - komiks
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film) - komiks
1996 Lupin sansei: Dead or Alive - komiks
Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film) - komiks
1995 Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film) - komiks
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus - komiks
1994 Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film) - komiks
1993 Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film) - komiks
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film) - komiks
1991 Alice - komiks
Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film) - komiks
1990 Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film) - komiks
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film) - komiks
1987 Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó - komiks
Scoopers - komiks
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu - komiks
1979 Lupin sansei: Cagliostro no širo - komiks
1978 Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen - komiks
1969 Lupin sansei Pilot Film (TV film) - komiks

TV seriály

2018 Lupin sansei: Part 5 (TV seriál) - komiks
2017 Zenigata Keibu (TV seriál) - komiks
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál) - komiks
2015 Lupin sansei Part 4 (TV seriál) - komiks
Episode 26 (E26) - komiks
Episode 25 (E25) - komiks
Episode 24 (E24) - komiks
další epizody (26)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál) - komiks
2006 Gun dó Musaši (TV seriál) - komiks
2003 Cinderella Boy (TV seriál) - komiks
1985 Lupin sansei: Part III (TV seriál) - komiks
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50) - komiks
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49) - komiks
Hadisu no Namida (E48) - komiks
další epizody (27)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál) - komiks
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23) - komiks
Dia ni Honō wa Niawanai (E22) - komiks
Saraba Ōgon-densetsu (E21) - komiks
další epizody (23)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál) - komiks
Episode 155 (E155) - komiks
Episode 154 (E154) - komiks
Episode 153 (E153) - komiks
další epizody (39)
1979 Lupin Sansei (1977) (TV seriál) - komiks
Episode 99 (E99) - komiks
Episode 98 (E98) - komiks
Episode 97 (E97) - komiks
další epizody (52)
1978 Lupin Sansei (1977) (TV seriál) - komiks
Episode 64 (E64) - komiks
Episode 63 (E63) - komiks
Episode 62 (E62) - komiks
další epizody (51)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál) - komiks
Episode 13 (E13) - komiks
Episode 12 (E12) - komiks
Episode 11 (E11) - komiks
další epizody (13)
1972 Lupin sansei (TV seriál) - komiks
Ōgon no Daishōbu! (E23) - komiks
Sente Hisshō Konpyūtā Sakusen! (E22) - komiks
Jajaumamusume o Tasukedase! (E21) - komiks
další epizody (13)
1971 Lupin sansei (TV seriál) - komiks
Nisesatsutsukuri wo Nerae! (E10) - komiks
Koroshiya wa Burūsu o Utau (E09) - komiks
Zenin Shūgō Toranpu Sakusen (E08) - komiks
další epizody (10)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky