foto

Nepo Fitz

  • nar. 1981
    Gräfelfing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2004 Die to Live - Das Musikill

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Chiemgauer Volkstheater - Der Matratzenspion (divadelní záznam)
2012 Chiemgauer Volkstheater - Der Hunderter im Westentaschl (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Schlachthof (TV pořad)
2012 Die große Comedy Chance (TV pořad)
Vereinsheim Schwabing (TV pořad)
2010 Spätschicht - Die SWR Comedy Bühne (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1995 Ottis Schlachthof (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky