foto

Noé Murayama

  • nar. 4.7.1930
    Ciudad del Maíz, San Luis Potosi, Mexiko
  • zem. 25.8.1997 (67 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Ataque contra las pandillas
Pacas de a kilo
Reclusorio
Rodeo de medianoche
1996 Llamadas obscenas
Sentenciado por la mafia
1992 Obsesión venganza
1991 Codicia mortal
Crimen en el puerto
1990 El fiscal de hierro 2: La venganza de Ramona
Muertes violentas
Víctimas de un asesino
1989 Misión venganza
1988 El violador infernal
1986 Venganza del rojo, La
Yerba sangrienta
1985 Dos pistoleros violentos
Escape sangriento
Fuga del rojo, La
Matones del Norte, Los
1984 Asalto en Tijuana
Braceras y mojados
Entre hierba, polvo y plomo
Noche de carnaval
Traficante II, El
1983 Coyote emplumado, El
1982 Aquel famoso Remington
Valentín Lazaña
1981 Braceras, Las
Pachanga, La
1980 Noche del Ku-Klux-Klan, La
Paso de cojo, A
Seducción, La
1979 357 magnum
Alguien tiene que morir
Hranice
Infierno de todos tan temido, El
La pistolera
Mr. Horn (TV film)
Puerto maldito
1978 Complot mongol, El
Víbora caliente
1977 Contrabando y traición
Mil caminos tiene la muerte
Penthouse de la muerte
1976 El hijo de Alma Grande
1975 Deportados
La mafia amarilla
Las fuerzas vivas
1974 Los galleros de Jalisco
1973 Tigre de Santa Julia, El
Valientes de Guerrero, Los
1972 Mi niño Tizoc
1968 Blue Demon contra cerebros infernales
Con licencia para matar
Dr. Satán y la magia negra
México de noche
Zbraně pro San Sebastian
1967 Anónima de asesinos
Operación 67
Tipo dificil de matar, Un
1966 El comandante Furia
Jinetes de la llanura
SOS Conspiracion Bikini
Tesoro de Moctezuma, El
1965 Audaz y bravero
El rifle implacable
El tigre de Guanajuato: Leyenda de venganza
El zurdo
Loba, La
Nido de águilas
1964 Buenos días, Acapulco
Cinco asesinos esperan
El robo al tren correo
Hermanos Barragán, Los
Las dos galleras
Las invencibles
1963 Boj s ďáblem
El señor Tormenta
Hadrář
Juan guerrero
Paloma herida
1962 La venganza del resucitado
Los forajidos
Perly svaté Lucie
Tiburoneros
1961 Hermanos del hierro, Los
Juan sin miedo
Juana Gallo
¡Que padre tan padre!
1960 Bala de Plata en el pueblo maldito
Cada quién su vida
Misterio de la cobra, El
Stín diktátora
Una canción para recordar
¡Yo sabia demasiado!
1959 Nazarin
Sonáty
Zarco, El
1957 Gallo colorado, El
Ladrones de niños
Muertos de risa
1956 Historia de un amor

TV seriály

1997 Esmeralda (TV seriál)
1991 En carne propia (TV seriál)
1988 Pecado de Oyuki, El (TV seriál)
Yesenia (TV seriál)
1984 Sí, mi amor (TV seriál)
1980 Caminemos (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)
1974 Tierra, La (TV seriál)
1971 Cristo negro (TV seriál)
1970 Cruz de Marisa Cruces, La (TV seriál)
1969 No creo en los hombres (TV seriál)
1963 Cita con la muerte (TV seriál)
1962 Caminante, El (TV seriál)
1960 Aquí está Pancho Villa (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano
1979 El látigo contra Satanás

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1992 Obsesión venganza

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace