foto

Helmut Alimonta

  • nar. 4.12.1915
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 20.4.2004 (88 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hölleisengretl (TV film)
1990 Hrozná holka
1989 Bodo
With Love from Winston (studentský film)
1987 Second Victory, The
1983 Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1982 Bílá růže
Gast, Der (TV film)
1981 Aufsteiger, Der (TV film)
Heute spielen wir den Boß
Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
Tipfehler (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Andreas Vöst (TV film)
Anton Sittinger (TV film)
Schluchtenflitzer
1978 Sachrang (TV film)
1977 Eierdiebe
Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1976 Sternsteinhof
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Wittiber, Der (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Goldfüchse
1973 Eine egoistische Liebe (TV film)
Poprask v Horním Bavorsku
1972 8051 Grinning (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Obszönitäten
Wie ich ein Neger wurde
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1970 Graf Porno bläst zum Zapfenstreich
1968 Andrea - Wie ein Blatt auf nackter Haut
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
1965 Der Ruepp (TV film)
1964 König Richard III (TV film)
1962 Zwei Bayern in Bonn
1961 Bankraub in der Rue Latour
1960 Agatha, laß das Morden sein!
1958 Nackt, wie Gott sie schuf

TV seriály

1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
Jörg Preda berichtet (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)
1954 Vater Seidl und sein Sohn (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Loriot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace