foto

Herbert Tennigkeit

  • nar. 28.2.1937 (82 let)
    Gröszpelken, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
1999 Tatort - Der Duft des Geldes (TV film)
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1989 Pavučina
1986 Schlange, Herz und Pantherkopf (TV film)
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1984 Schwarz-Rot-Gold - Um Knopf und Kragen (TV film)
1983 Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1976 Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
1975 Old Surehand (divadelní záznam)
1973 ...aber Jonny!
1972 Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)

TV seriály

2007 Plavba snů (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Sturz mit Folgen (S03E21)
další epizody (5)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
Auf Leben und Tod (S03E05)
další epizody (15)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace