foto

Herbert Kenwith

  • nar. 14.7.1917
    New Jersey, USA
  • zem. 30.1.2008 (90 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1981 Dear Teacher (TV film)
1972 Man in the Middle (TV film)

TV seriály

1986 Amen (TV seriál)
Together We Stand (TV seriál)
1984 It's Your Move (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
The Brady Brides (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
Me and Maxx (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 A New Kind of Family (TV seriál)
Joe's World (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The 45-Year-Old Man (S01E24)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Strange Paradise (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Světla Zetaru (S03E18)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1953 Valiant Lady (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

TV pořady

1956 The Jonathan Winters Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace