foto

Christian Granderath

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Arnes Nachlass (TV film)
Grenzgang (TV film)
Meine Schwestern
2012 Jak změřit svět
Věž (TV film)
Wadjda
2011 Homevideo (TV film)
2010 Kongo (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Das zweite Leben (TV film)
Erlkönig (TV film)
2006 Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Svobodná vůle
Wut (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
Für immer für dich (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
Mensch Mutter
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Ein Trick zu viel (TV film)
Verhexte Hochzeit (TV film)
2000 Die Polizistin (TV film)
Zerbrechliche Zeugin (TV film)
1999 Schnee in der Neujahrsnacht
1998 Callboy (TV film)
Feuerreiter
Mammamia (TV film)
1997 Coming In (TV film)
1996 Brennende Schnecke, Die (TV film)
Das erste Mal (TV film)
1995 Der Totmacher
Große Abgang, Der (TV film)
Kinder der Nacht (TV film)
Mord an der roten Rita (TV film)
Nach Fünf im Urwald
Roula
Transatlantis
1994 Burning Life
Himmel und Hölle (TV film)
Mein unbekannter Ehemann (TV film)
1993 Frankie, Jonny und die anderen... Schattenkämpfer
1992 Andy
Die Terroristen!
Kleine Haie
Moritz (TV film)
Stilles Land
1991 Allein unter Frauen
Die Blattlaus (TV film)

TV seriály

2016 Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S47E32)
2013 Místo činu (TV seriál)
Hamburk - Ohnivý ďábel (S44E16)
Hamburk - Nickův zákon (S44E09)
2012 Místo činu (TV seriál)
Zlatý náramek (S43E33)
Holky na odpis (S43E32)
Die Ballade von Cenk und Valerie (S43E16)
2007 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Květina zla (S38E01)
2006 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Krvavé diamanty (S37E02)
1991 Místo činu (TV seriál)
Smrt v řezačce (S22E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky